Ibiza borderpakket wit-paars-groen

Plantenpakket voor 2,5m2
€ 61,50

Het borderpakket "Ibiza borderpakket wit-paars-groen" bevat een mooie mix van planten wat goed past bij de relaxte en mediteraanse Ibiza sfeer. De rustige tinten wit, paars en groen zijn de gehele zomer te bewonderen en bloeien lang. De ideale standplaats voor deze borderplanten is in de halfschaduw tot schaduw. De hoogte van de planten varieert tussen de 30cm en 80cm. De planten worden geleverd in potten van 9x9cm. Dit borderpakket is geschikt voor 2,5m2.

Bij aankoop van het plantenpakket ontvangt u een plattegrond van het borderpakket zodat u weet welke plant u waar kunt plaatsen. Tevens instructies over hoe u de planten in de grond moet aanplanten.

Ook leuk om te combineren met het Mediterraans plantenpakket wit-grijs of Ibiza plantenpakket-wit-grijs-paars

Het Ibiza plantenpakket bestaat uit de volgende planten:

3 stuks - Liriope muscari Royal Purple, leliegras is een wintergroene plant met een een grasachtig blad. Liriope Muscari Royal Purple krijgt lichte violetkleurige bloemen in de periode september-oktober. Erg leuk om vakken mee te beplanten. Het leliegras is wintergroen. In maart kan je het gras snoeien, mocht het blad lelijk zijn geworden. Dan zal deze weer fris uitlopen.

3 stuks - Pennisetum alopecuroides 'Hameln' - Lampenpoetsersgras heeft bronsgroene stengels en bloeit rijk met lichtbruine pluimpjes.

3 stuks - Hosta sieboldiana 'Elegans' - Funkia/Hartlelie heeft zeer grote blauwgrijze bladeren. Is beter bestand tegen slakken.  

3 stuks - Polystichum setiferum 'Herrenhausen' - Naaldvaren is een wintergroene varen die goed als solitair gebruikt kan worden. Groeit vlak.

2 stuks - Lysimachia clethroides - Wederik is een makkelijk groeiende plant voor border of vakbeplanting. Heeft witte overhangende pluimvormige trossen bloemen.

3 stuks - Geranium 'Azure rush' bloeit zeer rijk en van mei tot in oktober met blauw paarse bloemen. Wanneer de uitgebloeide bloemen worden verwijderd blijft hij zeer lang doorbloeien.

2 stuks - Carex morrowii 'Ice Dance' - Zegge met wit gestreepte bladeren

In verband met de beschikbaarheid van de geselecteerde planten kan het voorkomen dat wij een vergelijkbare plant leveren indien een bepaalde plant niet leverbaar is. 

Bij een bestelling boven de 400,- wordt uw bestelling gratis bezorgd

Bezorgkosten bij een bestelling onder 400,- | pakketpost 14,95 en thuis bezorgen 35,-

Uw bestelling binnen 8 dagen in huis
Vers van de kweker
Kwaliteit voor een goede prijs
Uitgebreid assortiment

Vind soortgelijke planten of bomen in de volgende categorieën:

Deel via social media:

Meer informatie
Prijs€ 61,50
Min. hoogte30,00 cm
Max. hoogte80,00 cm
Latijnse naamPlantenpakket voor 2,5m2
BloeiperiodeMei, Juni, Juli, Augustus, September, Oktober, November
BloemkleurWit, Blauw, Paars, Violet
BladkleurGroen, Grijs, Grijsgroen
StandplaatsHalfschaduw, Schaduw
WinterhardJa
WintergroenHalf