Ibiza borderpakket wit-grijs-paars

Plantenpakket voor 2,5m2
€ 59,50

Het borderpakket "Ibiza wit-grijs-paars" bevat een mooie mix van planten wat goed past bij de relaxte en mediteraanse Ibiza sfeer. De rustige tinten wit, paars en grijs zijn de gehele zomer te bewonderen en bloeien lang. De ideale standplaats voor deze borderplanten is in de volle zon. De hoogte van de planten varieert tussen de 10cm en 150cm. De planten worden geleverd in potten van 9x9cm. Dit borderpakket is geschikt voor 2,5m2.

Bij aankoop van het plantenpakket ontvangt u een plattegrond van het borderpakket zodat u weet welke plant u waar kunt plaatsen. Tevens instructies over hoe u de planten in de grond moet aanplanten.

Ook leuk om te combineren met het Mediterraans plantenpakket wit-grijs of Ibiza plantenpakket wit-paars-groen

Het Ibiza plantenpakket bestaat uit de volgende planten:

4 stuks - Thymus praecox 'Coccineus' - Tijm is een donkergroen geurend loof en een goede bodembedekker.

3 stuks - Festuca glauca - Blauw schapengras heeft blauwgrijs blad.

3 stuks - Scabiosa columbaria 'Butterfly Blue' - Duifkruid/schurftkruid is een bladverliezende vaste plant. De bladeren zijn grijsgroen tot middengroen en gelobd aan de basis, de bovenbladeren zijn geveerd. Dit duifkruid bloeit van juni tot oktober met lavendelblauwe solitaire bloemen met een licht centrum.  

3 stuks - Lavandula angustifolia 'Hidcote' - Lavendel is de meest gebruikte lavendel. Het is een grijsbladig, geurend halfstruikje. Staat graag in de zon.

2 stuks - Eupatorium rugosum 'Chocolate' - Leverkruid bloeit met witte pluizige trossen en heeft donkerbruin blad.

3 stuks - Salvia argentea - Zilversalie bloeit met witte bloemen en heeft zilvergrijs behaard blad. Staat graag in de zon met een goed doorlatende vruchtbare grond.

3 stuks - Geranium 'Philippe Vapelle' - Ooievaarsbek is een bladhoudende plant met een breedgespreide groei. De bladeren zijn lichtgroen, vijflobbig en kleuren mooi rood in de herfst. Deze Geranium bloeit van juli tot oktober met blauwpaarse bloemen. De plant houdt van een standplaats in de halfschaduw of zon. Geraniums zijn ook goede bijen en vlinderplanten.

In verband met de beschikbaarheid van de geselecteerde planten kan het voorkomen dat wij een vergelijkbare plant leveren indien een bepaalde plant niet leverbaar is. 

Bij een bestelling boven de 400,- wordt uw bestelling gratis bezorgd

Bezorgkosten bij een bestelling onder 400,- | pakketpost 14,95 en thuis bezorgen 35,-

Uw bestelling binnen 8 dagen in huis
Vers van de kweker
Kwaliteit voor een goede prijs
Uitgebreid assortiment

Vind soortgelijke planten of bomen in de volgende categorieën:

Deel via social media:

Meer informatie
Prijs€ 59,50
Min. hoogte15,00 cm
Max. hoogte150,00 cm
Latijnse naamPlantenpakket voor 2,5m2
BloeiperiodeJuni, Juli, Augustus, September, Oktober
BloemkleurWit, Blauw, Paars, Violet
BladkleurGroen, Grijs, Grijsgroen, Zilver
StandplaatsZon, Halfschaduw
WintergroenHalf