'Schaduw' borderpakket - roze-wit-paars

Plantenpakket voor 2,5m2
€ 56,50

Het borderpakket "schaduw roze-wit-paars" bevat een mooie mix van bloeiende planten voor in de schaduw, maar kan ook worden toegepast in een halfschaduw border. De diverse bloemkleuren zijn de gehele zomer te bewonderen en bloeien lang.  De hoogte van de planten varieert tussen de 15cm en 120cm. De planten worden geleverd in potten van 9x9cm. Dit borderpakket is geschikt voor 2,5m2.

Bij aankoop van een borderpakket ontvangt u een plattegrond van het borderpakket zodat  u weet welke plant u waar kunt plaatsen. Tevens instructies over hoe u de planten in de grond moet aanplanten.

Het schaduw borderpakket bestaat uit de volgende planten:

3 stuks - Actaea ramosa Cheju-do, Zilverkaars een schaduwplant voor in de border of wilde tuin. Een mooi glimmend groen blad. Lange aarvormige witte bloemen. Een wat lager soort. 

2 stuks - Anemone 'Hadspen Abundance', Anemoon is een herfstbloeier met enkelbloemige roze bloemen.

4 stuks - Geranium nodosum - Ooievaarsbek heeft lila kleurige bloemen.

3 stuks - Tiarella 'Cordifolia' - Schuimbloem is een vaste plant die bloeit met pluimvormige bloemen. Staat graag in de halfschaduw of schaduw. Mooie bodembedekker.

3 stuks - Liriope Muscari 'Moneymaker' heeft een wat grote bloem als de andere soorten. Dit soort is ook het meest betrouwbaar in de bloei, samen met de Ingwersen. Erg leuk om vakken mee te beplanten. Het leliegras is wintergroen. In maart kan je het gras snoeien, mocht het blad lelijk zijn geworden. Dan zal deze weer fris uitlopen.

4 stuks - Astilbe chinensis 'Pumila' - Spirea Spirea een plant met mooie stevige paarsviolette pluimen. Het heeft mooi gevederd blad dat laag bijft en de bodem bedekt. Mooi om in een groep te planten. De grond moet vochtig zijn. 

In verband met de beschikbaarheid van de geselecteerde planten kan het voorkomen dat wij een vergelijkbare plant leveren indien een bepaalde plant niet leverbaar is. 

  • Bloeit bijna het hele jaar
  • Lang genieten van de bloemen
  • Staat graag in de schaduw
Uw bestelling binnen 8 dagen in huis
Vers van de kweker
Kwaliteit voor een goede prijs
Uitgebreid assortiment

Bij een bestelling boven de 400,- wordt uw bestelling gratis bezorgd

Bezorgkosten bij een bestelling onder 400,- | pakketpost 14,95 en thuis bezorgen 35,-

Vind soortgelijke planten of bomen in de volgende categorieën:

Deel via social media:

Meer informatie
Prijs€ 56,50
Min. hoogte15,00 cm
Max. hoogte120,00 cm
Latijnse naamPlantenpakket voor 2,5m2
BloeiperiodeApril, Mei, Juni, Juli, Augustus, September, Oktober
BloemkleurWit, Roze, Paars
BladkleurGroen
StandplaatsHalfschaduw, Schaduw
WintergroenHalf