'Kleurrijk' borderpakket

Plantenpakket voor 2,5m2
€ 41,50

Het borderpakket 'bont' bevat veel kleur en bloeit uitbundig. Ideaal om te combineren met een groene omgeving. De ideale standplaats voor deze borderplanten is in de volle zon of halfschaduw. De hoogte van de planten varieert tussen de 5cm en 100cm. De planten worden geleverd in potten van 9x9cm. Dit borderpakket is geschikt voor 2,5m2.

Bij aankoop van een borderpakket ontvangt u een plattegrond van het borderpakket zodat  u weet welke plant u waar kunt plaatsen. Tevens instructies over hoe u de planten in de grond moet aanplanten.

Het bonte borderpakket bestaat uit de volgende planten:

2 stuks - Astilbe chinensis 'Pumila' - Spirea een plant met mooie stevige paarsviolette pluimen. Het heeft mooi gevederd blad dat laag bijft en de bodem bedekt. Mooi om in een groep te planten.

2 stuks - Geranium versicolor - Ooievaarsbek is een prachtige plant voor in de border met witte bloem welke prachtig roodpaars geaderd is.

2 stuks - Waldsteinia ternata - gele aardbei, bloeit met gele boterbloemachtige bloemen

2 stuks - Fragaria vesca - Bosaardbei is een goede bodembedekker met eetbare aardbeien. 

1 stuks - Ligularia dentata 'Othello'- Kruiskruid is een decoratieve plant met zeer mooie grote donker purperbruine bladeren. Bloeit met gele bloemen.

1 stuks - Polystichum setiferum 'Herrenhausen' - Naaldvaren is een wintergroene varen die goed als solitair gebruikt kan worden. Groeit vlak.

3 stuks - Monarda 'Cambridge Scarlet' - Bergamotplant is een kleurige plant die goed groeien. Heeft mooi rode bloemen. De bladeren en bloemen zijn eetbaar en lokken tal van insecten en vlinders. Monarda is een sierlijke plant voor de border, de informele tuin of prairietuin.

1 stuks - Persicaria amplexicaulis 'Speciosa' - Duizendknoop is een weinig eisen stellend plantengeslacht. Bruikbaar als bodembedekker of rotsplant in de border of wilde plantentuin. Bloeit mooi rood in lange aren.

In verband met de beschikbaarheid van de geselecteerde planten kan het voorkomen dat wij een vergelijkbare plant leveren indien een bepaalde plant niet leverbaar is. 

Uw bestelling binnen 8 dagen in huis
Vers van de kweker
Kwaliteit voor een goede prijs
Uitgebreid assortiment

Bij een bestelling boven de 400,- wordt uw bestelling gratis bezorgd

Bezorgkosten bij een bestelling onder 400,- | pakketpost 14,95 en thuis bezorgen 35,-

Vind soortgelijke planten of bomen in de volgende categorieën:

Deel via social media:

Meer informatie
Prijs€ 41,50
Min. hoogte5,00 cm
Max. hoogte100,00 cm
Latijnse naamPlantenpakket voor 2,5m2
BloeiperiodeApril, Mei, Juni, Juli, Augustus, September, Oktober
BloemkleurWit, Roze, Rood, Geel, Paars, Bruin
BladkleurGroen
StandplaatsZon, Halfschaduw
WintergroenHalf