Mediterraans borderpakket wit-grijs

Plantenpakket voor 2,5m2
€ 51,50

Het borderpakket "Mediterraans wit-grijs" bevat een mooie mix van planten wat goed past bij de relaxte en mediterraanse Ibiza sfeer. De rustige tinten wit, groen en grijs zijn de gehele zomer te bewonderen en bloeien lang. De ideale standplaats voor deze borderplanten is in de volle zon. De hoogte van de planten varieert tussen de 10cm en 150cm. De planten worden geleverd in potten van 9x9cm. Dit borderpakket is geschikt voor 2,5m2.

Ook leuk om te combineren met Ibiza plantenpakket wit-grijs-paars  of met Ibiza plantenpakket wit-paars-groen

Bij aankoop van het plantenpakket ontvangt u een plattegrond van het borderpakket zodat u weet welke plant u waar kunt plaatsen. Tevens instructies over hoe u de planten in de grond moet aanplanten.

Het Mediterraanse plantenpakket bestaat uit de volgende planten:

3 stuks - Cerastium tomentosum - Hoornbloem bloeit met witte bloemen en heeft een grijsachtig viltig blad. Kan op droge plekken.

3 stuks - Lavandula angustifolia 'Alba' - Witte Lavendel is een grijsbladig, geurend halfstruikje. Staat graag in de zon.

3 stuks - Rosmarinus officinalis - Rozemarijn is een wintergroene heester met smalle naaldachtige blaadjes die bovenop groen zijn en onderop grijsgroen. Heeft kleine blauwwitte bloemetjes.

3 stuks - Nepeta faassenii 'Snowflake - Kattenkruid is een prachtige langdurend bloeiende borderplant. Katten zijn gek op deze plant.'Mooi grijsgroen bald met witte bloemetjes. Staat graag in de zon. 

2 stuks - Salvia argentea - Zilversalie bloeit met witte bloemen en heeft zilvergrijs behaard blad. Staat graag in de zon met een goed doorlatende vruchtbare grond.

3 stuks - Eryngium yuccifolium of kruisddistel is een rechtopstaaande pant. Het blad lijkt op het blad van de yucca. Mooi  in een witte plantenborder. Houdt van een zonnige standplaats. 

2 stuks - Calamagrostis acutiflora 'Karl Foerster' - Struisriet, hoge steil opgaand gras met smalle bladeren.

In verband met de beschikbaarheid van de geselecteerde planten kan het voorkomen dat wij een vergelijkbare plant leveren indien een bepaalde plant niet leverbaar is. 

Bij een bestelling boven de 400,- wordt uw bestelling gratis bezorgd

Bezorgkosten bij een bestelling onder 400,- | pakketpost 14,95 en thuis bezorgen 35,-

Uw bestelling binnen 8 dagen in huis
Vers van de kweker
Kwaliteit voor een goede prijs
Uitgebreid assortiment

Vind soortgelijke planten of bomen in de volgende categorieën:

Deel via social media:

Meer informatie
Prijs€ 51,50
Min. hoogte15,00 cm
Max. hoogte150,00 cm
Latijnse naamPlantenpakket voor 2,5m2
BloeiperiodeJuni, Juli, Augustus, September, Oktober
BloemkleurWit
BladkleurGroen, Grijs, Grijsgroen, Zilver
StandplaatsZon, Halfschaduw
WintergroenHalf